Okos féreghajtás

A jelenlegi tudományos kutatások alapján (Egyesült Királyság):

10 legelő lóból csak 1 vagy 2 állatnak van szüksége féreghajtóra
5 féreghajtóból 4 feleslegesen kerül beadásra
A féreghajtók felesleges alkalmazása rezisztenciát alakít ki a férgekben, mely lovunk egészségét veszélyezteti a jövőben

Miből áll az okos féreghajtás?

Legelők karbantartása

Rendszeres bélsárvizsgálat

Féreghajtó szerek célzott alkalmazása

Miben segíthetünk mi?

Bélsár parazitológia vizsgálat+ féreghajtó ajánlása

A vizsgálat ára 2500 Ft

10 bélsár parazitológiai vizsgálat+ féreghajtó ajánlása

A csomag ára 24000 Ft

20 bélsár parazitológiai vizsgálat+ féreghajtó ajánlása+ választható ajándék:+2 vizsgálat vagy 2db kombinált hatóanyagú féreghajtó postázása

A csomag ára 50 000 Ft

Hogy néz ki, amikor egy állatorvos szervezi a lovardában a minta gyűjtést?

Egy kedves partnerünk Dr. Nagy Nauzika már régóta gyűjti a mintákat az praxisába tartozó lovaktól. Így fogalmazta meg a véleményét a közös munkánkról:

“Baján a lovardában, ahol a saját lovaimat tartom, ez a harmadik év, hogy a megszokott automatikus évenkénti féreghajtás helyett, mintaküldésre álltunk át. A lovarda tulajdonosa és a bértartók is nagyon pozitívan álltak a kezdeményezéshez. Ennyi idő elteltével a tapasztalatok is azt igazolják, hogy több szempontból is jobban megérte váltani. Minimalizálni tudtuk a féreghajtó szerek használatát, és ezzel együtt, az esetlegesen kialakuló rezisztenciát is.”

A vizsgálat után az eredményközlő az alábbi formában érkezik:

Az eredményközlőn elküldjük a peteszámot és a szükséges féreghajtószert. Külön oszlop van a tulajdonosi számára beírni, hogy mit kapott a ló az előző vizsgált óta, így a következő vizsgálat előtt ajánlott a táblázatot kitöltve visszaküldeni.

Kérje a vizsgálatokat
az alábbi elérhetőségeken

+36709400550
kobaklopraxis@gmail.com

Nem győztük meg eléggé? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a friss tudásanyagokról, időszakos akcióinkról és legújabb szolgáltatásainkról értesíthessük!

Folyamatban…
Siker! Feliratkozott a hírlevélre!

%d blogger ezt szereti: