A Magyarországon elérhető takarmányokat áttekintve gyakran kell kompromisszumos megoldásokat kötnünk…

A régi típusú haszonállat tápok lóra optimalizálásából született olcsóbb kategóriájú tápok nem elégítik ki a lovak élettani igényeit, a külföldről hazánkba importált tápok pedig tele vannak adalékanyagokkal és tartósítószerekkel, hogy a hosszú utazás és tárolás során se veszítsenek a minőségükből. Ahogy mi emberek sem tudjuk, hogy. a mindennapok során elfogyasztott feldolgozott élelmiszerek, az ízfokozók és tartósítószerek milyen hatással vannak ránk, így nem lehetünk meggyőződve arról sem, hogy lovaink egészségét milyen kockázatoknak tesszük ki ezen tápok etetésével. A téma átbeszélése során általában elhangzik a kérés ” Mondd, hogy mit etessünk és megrendeljük!”. A megfelelő takarmány kiválasztását gyakran befolyásolja a tulajdonos ideje, pénztárcája, a bértartó hely rugalmassága, az esetleges lovászok megbízhatósága…..

Már egy ideje motoszkált a gondolat, hogy létre kellene hozni egy olyan takarmánycsaládot, melyet állatorvosként kompromisszumok nélkül ajánlhatunk a lótulajdonosoknak. Ennek eredményeképpen szeretnénk bemutatni a tervezett takarmány paletta első tagját, amely a “Légy egészséges!” nevet viseli.

Hogy mikor és hol lesz elérhető a takarmány?

Iratkozzon fel hírlevelünkre és emailben értesítjük a takarmány megjelenéséről, az összetevőkről, az egyes összetevők jelentőségéről, az ingyenes termékminta rendelés menetéről és a kedvezményes ajánlatainkról is! 🙂

Feldolgozás…
Success! You're on the list.
%d blogger ezt szereti: